Тандемен скок с парашут

 

Какво трябва да направите, за да изпълнете тандемен парашутен скок?

Обадете ни се за резервация на 0885395859 или напишете във Facebook: SKYDIVEBALKAN или на нашият сайт: www.skydivebalkan.com, ние ще ви отговорим.  Без резервация рискувате да чакате няколко часа на летището, и да скочите последни.
Задължително ни оставете Вашите контакти, за да Ви изпратим потвърждение на резервацията или за да се свържем с Вас ако, метеорологичната обстановка не позволява изпълнението на полети и скокове, за да не си губите времето напразно.
Преди комуникацията с нас направете избор дали желаете само скок или скок с видео и фотозаснемане. Разбира се можете да промените избора си в деня на скока.

 

  • Тандемен скок с парашут
  • Тандемен скок с парашут
  • Тандем скок с парашут

Можете да разгледате Facebook: SKYDIVEBALKAN или нашият сайт: www.skydivebalkan.com за да се запознаете със заснетите вече материали. Освен, че са доказателство, че наистина сте скочили пред невярващите, снимките и видеото са прекрасен спомен за това изключително изживяване.
Заплатете 50 лева за резервацията  или цялата сума за скока чрез банков превод. Платежното нареждане е доказателство за направеното плащане. Ако сте платили 50 лева, останалата част може да платите в брой на място в деня на скока.

Ограничения има за възраст – ако сте под 18 години, единият от родителите Ви трябва да дойде с Вас на летището и да подпише декларация, че е съгласен. Горна граница за възраст няма! Ако имате здравословни проблеми като епилепсия, диабет, сърдечно-съдови и психически заболявания, последствия от травми и заболявания, водещи до намаляване на устойчивостта на опорно-двигателния апарат, бъбречна недостатъчност, високо или ниско кръвно налягане, е добре да се консултирате с лекар преди да вземете решение да скочите. Лица с тегло над 105кг. не могат да скачат, тъй като опасността да се наранят при приземяването е голяма, а динамичният удар при отварянето на купола би могъл да им причини болка или дори хематом.

Какво трябва да знаете, преди да тръгнете за летището?

30 минути преди резервирания час трябва да сте на летището.
Хапнете нещо преди да дойдете – не идвайте гладни, но не и преяли.
Алкохолът и упойващите вещества преди скок са забранени. Препиването предишната вечер също не е препоръчително – хубаво е да полеете скока, след като се е случил.
Сложете обувки без куки, джапанките и пантофките ще излетят, някои сандали също – маратонките ще свършат най-добра работа
Разликата в температурата горе и долу е около 5-10 градуса, дори да е хладно, адреналинът ще Ви топли, тъй че, не се навличайте излишно.

Какво се случва на летището?

При идването Ви на летището ще ви посрещне нашият координатор, който ще Ви помогне с административната част.
След това идва ред на инструктажа, който продължава 5-10 минути. Тандемите инструктори са професионалисти, които имат огромен опит, те ще свършат работата, от Вас се иска единствено да се насладите на изживяването.
Цялото приключение представлява – 10 минути изкачване със самолет "Com Air -7" до съответната височина; изход от самолета, закачени за Вашия инструктор; 50-60 секунди свободно падане със скорост 240 км в час – време през което се изпълвате с адреналин до краен предел; отваряне на парашута и полет с парашута за около 5-7 минути до приземяването, наслаждавайки се на прекрасната гледка на Рила и  Стара Планина.